Poznati

Madonina ćerka Lurd Leon: Majka me je kontrolisala celog života

Komentari

Autor: Interview

17/10/2021

-

08:58

Madonina ćerka Lurd Leon: Majka me je kontrolisala celog života
Lurd Leon - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Lurd Leon, ćerka "kraljice popa" Madone, ispričala je za magazin Intervju kako je bilo odrastati sa svetski poznatom majkom.

Lurd, koja se bavi manekenstvom, kaže da uprkos svim privilegijama koje je imala, nije bila razmažena.

"Očigledno je da sam odrasla u privilegovanom položaju. Ali mislim da je moja mama videla svu tu decu poznatih i rekla: 'Moja deca neće biti takva'", rekla je Lurd, dodavši da je sama platila svoju školarinu, a kasnije i stan.

Ipak, manekenka je istakla da finansijska samostalnost svakako ima svoje prednosti.

"Kad vam roditelji plaćaju stvari, to im daje prednost nad vama. Moja mama je takav zavisnik od kontrole i kontrolisala me je celog života. Morala sam da postanem potpuno nezavisna, čim sam završila srednju školu", rekla je Lurd.

profimedia

 

Ipak, majka i ćerka su veoma blike i Leon priznaje da je vrlo zaštitnički nastrojena prema Madoni. Takođe je ispričala koji je vredan savet dobila od nje.

"Rekla mi je jednom nešto što mi se zaista urezalo u pamćenje. Bila sam toliko zabrinuta zbog toga kako da zaradim za pristojan život i želela sam da živim luksuznije, nego što sam živela u prvoj godini nakon diplomiranja. Tada nisam zarađivala dovoljno novca", prisetila se Lurd.

"Ona mi je rekla: 'Imaj u vidu da ovo sra*e nije realno. Ne radi se o novcu ili tvom licu ili tome kako izgledaš. Radi se o tome šta ti donosiš svetu i šta ćeš ostaviti iza sebe'. To me uvek prodrma", rekla je manekenka.

Tokom poslednjih nekoliko godina ona je izgradila uspešnu modnu karijeru, a nedavno je postala zaštitno lice brenda "Marc Jacobs". Takođe je šetala pistom za mnoge druge ugledne modne kuće.

Govoreći o tome kako doživljava stvaralaštvo svoje majke, Lurd je ispričala: "Moje iskustvo sa maminom muzikom se mnogo promenilo otkako sam sazrela, jer sam sve više svesna koliko je ta žena neverovatna i uticajna, kako je osnažila druge žene i uvek bila ispred svog vremena. Nisam to u potpunosti shvatala, dok nisam uvidela važnost osnaživanja i šta znači biti žena. Pritom je najmarljivija osoba koju poznajem".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin