Poznati

Glumica Su Holdernes o smrti "Bojsija": Ne verujem da je on otišao; uvek ću biti Marlin

Komentari

Autor: Wales Online

28/10/2021

-

11:25

Glumica Su Holdernes o smrti "Bojsija": Ne verujem da je on otišao; uvek ću biti Marlin
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Su Holdernes, glumica koja je tumačila lik legendarne Marlin u "Mućkama" kaže da još "ne veruje" da je njen prijatelj Džon Čalis (Bojsi) napustio ovaj svet.

Glumica je gostovala u jutarnjoj emisiji na britanskom Kanalu 5, kako bi promovisala svoju novu tv seriju "Madame Blanc Mysteries" i otvoreno progovorila o gubitku svog najboljeg prijatelja i televizijskog "muža" s kojim je radila na "Mućkama", a kasnije i u spinofu "Zelena, zelena trava".

"Bili smo prijatelji od prvog trenutka. Samo pet nedelja pre njegove smrti smo zajedno ručali. Zapravo, manje od četiri nedelje pre nego što je umro zajedno smo snimali ceo dan i bio je dobro. Bio je zabavan kao i obično, ali se umorio pred kraj dana. Kraj je došao tako brzo", prisetila se Holdernes, prenosi Wales Online.

"Iskreno mogu da kažem, ja ne verujem da je on otišao. Mislim da nas sad posmatra i mislim da moramo da pričamo o voljenima koji više nisu s nama. Džon će zauvek biti u našim sećanjima i voljen od tako velikog broja ljudi, tako da mislim da ne odlaze. Ja svakako ne verujem da je on otišao", dodala je glumica.

profimedia

 

Veliki prijatelj Srbije glumac Džon Čalis, izgubio je bitku sa karcinomom 19. septembra. Glumac koji je nedavno dobio počasno državljanstvo naše zemlje, prošle godine posetio Beograd, kako bi snimio dokumentarni film pod nazivom "Bojsi u Beogradu" o popularnosti "Mućki" na ovim prostorima. Planirao je da 2022. ponovo dođe u Srbiju i poseti Skadarliju i Oplenac.

"Imam jedan projekat trenutno, a to je da se vratim u Srbiju i da saznam još nešto o vašoj zemlji. Možda napišem knjigu, a možda napravim još jedan dokumentarac", rekao je Bojsi u jednom od svojih poslednjih intervjua, koji je dao za TV Prva.

profimedia

 

Holdernes, njegova dugogodišnja partnerka pred kamerama, našalila se da je "sada udata" za Robina Askvita, s kojim igra u novoj seriji. 

"Srećna sam što mogu da kažem da je Džon dao svoju dozvolu da se udam za Robina Askvita, ali samo na kratko. Tako da ću uvek biti Marlin Bojsi, ai uživam i u tome da budem Džudit Lojd Džejms (njen lik u novoj seriji)", rekla je glumica.

"Lepo je što smo poslednji put kada smo Džon Čalis i ja bili zajedno na odmoru odsedali u zamku na jugu Francuske, a sada sam u zamku na jugu Francuske sa novim mužem", dodala je ona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin