Poznati

Metju Mekonahi ne ulazu u politiku: Holivudski glumac odustao od kandidature za guvernera Teksasa

Komentari

Autor: People

29/11/2021

-

22:56

Metju Mekonahi ne ulazu u politiku: Holivudski glumac odustao od kandidature za guvernera Teksasa
Metju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Metju Mekonahi objavio je da neće učestvovati u trci za mesto guvernera američke države Teksas iako se nekoliko meseci bavio pokretanjem kampanje.

"To je put na koji biram da ne krenem u ovom trenutku", rekao je on u videu koji je objavio na svom zvaničnom Tviter nalogu, prenosi People.

Ipak, ističe da je mnogo naučio proučavajući političke sisteme Teksasa i Amerike u celini.

"Naučio sam da postoje problemi koje moramo da popravimo, da je našoj politici potrebna nova svrha, da imamo podele koje moraju da se iscele, da je potrbno više poverenja u našim životima. Naučio sam da sloboda dolazi s odgovornošću i da veliki lideri služe", rekao je Mekonahi.

"Bilo da smo političari, direktori, sportisti, majke, očevi, muževi, supruge, braća, prijatelji, mentori ili učitelji, vodimo služeći drugima. Vodimo svojom službom. Šta je služba? Preuzimanje odgovornosti danas, kako bismo imali više slobode sutra. Služba je pravljenje boljih odluka za vas i za mene", dodao je glumac.

Video je objavio samo dve nedelje pre isteka roka za kandidaturu. Otkako je ove godine najavio mogućnost da bi mogao da uđe u svet politike, glumac je odbijao da se opredeli za Demokrate ili Republikance, a za sebe je ranije govorio da je "agresivni centrista".

Međutim, glumac ističe da će nastaviti da podržava "preduzetnike, biznise i fondacije za koje smatra da su lideri" i da pruža mogućnost ljudima da uspeju u životu.

Mekonahi je prvi put nagovestio mogućnost kandidature početkom godine, kada su ga u jednom intervjuu pitali šta bi za njega bili izazovi.

"Nikad nisam radio vestern. Ne znam ni sam zašto. Radio sam 'Braću Njuton', ali su oni bili samo pljačkaši banke. Guverner Teksasa? Da. To bi bio vestern, svakako. Tako da vidim vestern u svojoj budućnosti, na ovaj ili na onaj način", rekao je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin