Poznati

Metju Mekonahi otkrio tajnu srećnog braka: Ne krivite liniju koja je već prava

Komentari

Autor: Yahoo

12/12/2021

-

14:39

Metju Mekonahi otkrio tajnu srećnog braka: Ne krivite liniju koja je već prava
Metju Mekonahi otkrio tajnu srećnog braka: Ne krivite liniju koja je već prava - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Metju Mekonahi postigao je u životu mnogo toga: od osvajanja Oskara za ulogu u "Dallas Buyers Club" do sticanja zvanja profesora Univerziteta Teksas u Ostinu. Ali jednim od svojih najvećih uspeha, glumac smatra brak sa manekenkom i dizajnerkom Kamilom Alvez Mekonahi.

On je u jednom nedavnom intervjuu za australijsku emisiju Today Extra otkrio svoju tajnu srećnog i dugovečnog zajedničkog života.

"Ne krivite liniju koja je već prava", rekao je glumac. 

"Ako stvari idu kako treba, pratite zeleni talas. Ako ne, suočite se s njima, pre nego što se naduvaju i sustignu vas kasnije", dodao je on.

Imajući u vidu koliko dugo su Metju i Kamila zajedno, "recept" je očigledno proveren. Naime, par se upoznao 2006. godine i za glumca je to bila ljubav na prvi pogled.

On je u emisiji na Apple TV+ u oktobru 2020. ispričao da ga je u trenutku očarala Kamilina lepota. On se takođe prisetio da su uprkos jezičkoj barijeri, pri prvom susretu uspeli da ostvare odličnu povezanost.

"Bolje sam govorio španski i portugalski te noći nego ikad pre i posle", rekao je on Opri Vinfri, prenosi Yahoo. 

Svoju današnju suprugu zaprosio je na Božić 2011. godine, a venčali su se u junu naredne godine. Dobili su troje dece: sinove Levija (13) i Livingstona (8) i ćerku Vidu (11).

Metju je ranije ispričao da ga žena često podstiče da sam sebe prevazilazi.

"Imam ženu koja me izaziva. Prošle godine sam želeo da snimim dva filma, ali su bili jedan za drugim, bez slobodnog vremena između. Ona je rekla: 'Ako želiš da to uradiš, zaleti se i ostvari to. Mi ćemo biti tu za tebe'", ispričao je glumac za Details magazin.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin