Poznati

Džejms Franko priznao da je spavao sa učenicama svoje škole: Bilo je to pogrešno, ali radio sam na tome da se promenim

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

23/12/2021

-

10:59

Džejms Franko priznao da je spavao sa učenicama svoje škole: Bilo je to pogrešno, ali radio sam na tome da se promenim
Džejms Franko priznao da je spavao sa učenicama svoje škole: Bilo je to pogrešno, ali radio sam na tome da se promenim - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Džejms Franko priznao je da je spavao sa učenicama škole glume koju je ranije vodio, da se borio sa zavisnošću od seksa i da je nastojao da popravi svoje ponašanje proteklih godina.

U isečcima podkasta Džesa Kejgla objavljenim u sredu, Franko je rekao da je imao seks sa učenicama svoje škole, ali da je to "bilo pogrešno".

"Pretpostavljam da je tada moje razmišljanje bilo: 'Ako sam dobio pristanak, to je u redu'. Tada nisam razmišljao hladne glave", rekao je on, dodavši da mu prilikom osnivanja škole nije bila namera da na taj način dolazi do žena.

Njega je pre četiri godine pet žena optužilo za nedolično ponašanje, o čemu je prvi pisao Los Angeles Times.

U oktobru 2019. dve žene su pokrenule tužbu protiv glumca, optužujući ga da je "iskorištavao ambiciozne glumice" i mamio žene na snimanje seksualno eksplicitnih scena, a on je pristao da plati 2,2 miliona dolara nagodbe.

Franko je rekao da je razvio zavisnost od seksa, nakon što je uspeo da se izleči od alkoholizma, od kog je patio od tinejdžerskih dana.

"To je tako moćna droga. Bio sam navučen gotovo dvadeset godina. Neverovatno je to što sam tokom tog perioda uspeo da se držim dalje od alkohola", rekao je on, prenosi Yahoo Entertainment.

On je rekao da se oporavlja od zavisnosti od seksa još od 2016. godine i da je "radio mnogo toga" nakon otpužbi, kako bi se promenio.

"Nisam želeo da povredim ljude", rekao je glumac u podkastu.

"Ne želim da drugi moraju da odgovaraju u moje ime"

Glumac je sve do sada u glavnom ćutao o svim optužbama i potpuno se povukao iz javnog života. 

"Kada je objavljen članak o meni, u tom trenutku sam pomislio: ' Primiriću se, pauziraću'. Nije delovalo da je pravi trenutak da kažem bilo šta. Ljudi su bili ljuti na mene i ja sam morao da slušam", rekao je glumac.

Međutim, njegovi dotadašnji saradnici često su bili na udaru medija, jer se od njih tražila reakcija na optužbe protiv Franka. 

profimedia

 

Tako je njegov dotadašnji najbolji prijatelj iz sveta filma Set Rogen, sa kojim je snimio mnoga ostvarenja, za Sunday Times rekao da je prekinuo sve kontakte sa njim.

"Prezirem zlostavljanje i maltretiranje i nikad ne bih prikrivao ili zataškavao postupke nekoga ko to radi ili svesno nekoga stavljao u situaciju u kojoj će biti neko takav", rekao je tada Rogen i dodao da više nema planove da sarađuje sa Džejmsom.

Glumac je u podkastu reagovao na taj komentar.

profimedia

Džejms Franko i Set Rogen

"Želim da kažem da apsolutno volim Seta Rogena. Radio sam s njim dvadeset godina. Nikada se za tih dvadeset godina nismo posvađali. Ni jednom. Bio je moj apsolutno najbliži prijatelj u poslu, moj saradnik. Jednostavno smo se uklapali", ispričao je Franko.

"Ono što je rekao je istina. Trenutno ne radimo zajedno i nemamo planove da radimo. Naravno da me je (to što je rekao) zabolelo u tom kontekstu, ali razumem ga. Morao je da odgovara umesto mene, jer sam ja ćutao. Morao je da govori u moje ime, a ja to ne želim. To je jedan od glavnih razloga zašto ovo pričam: ne želim da Set ili moj brat ili bilo ko moraju da odgovaraju u moje ime", zaključio je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin