Poznati

Hajdi Klum snimila duet sa Snup Dogom

Komentari

Autor: NME

14/01/2022

-

07:38

Hajdi Klum snimila duet sa Snup Dogom
Hajdi Klum snimila duet sa Snup Dogom - Copyright AP/Chris O'Meara, Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Supermodel Hajdi Klum snimila je svoj prvi singl, u kom gostuje velika rep zvezda Snup Dog. Pesma koja će biti objavljena 14. januara prvi je upliv manekenke i tv voditeljke u muzičke vode, a zvaće se "Chai Tea With Heidi".

Refren ove pesme pozajmljen je iz "Baby Jane" Roda Stjuarta iz 1983. godine, a biće i deo uvodne špice za 17. sezonu "Sledećeg top modela", popularnog rijaliti programa u Nemačkoj, koji vodi Hajdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Govoreći o singlu, Klum je za NME rekla da voli da izlazi iz svoje zone komfora.

"Volim da izazivam sebe, tako da je ovo nešto što sam imala u vidu, ali sam znala da postoji samo jedna osoba s kojom sam želela da pevam. Veliki sam ljubitelj Snup Doga i shvatila sam da treba da pokušam. Kontaktirala sam ga o tome i na moje iznenađenje i oduševljenje, pozvao me je kod sebe u studio. Volim pesme uz koju ljudi požele da plešu i zabave se, a Snup je pomogao da napravimo baš to", rekla je ona, dodavši da ponekad mora da se uštine, kako bi bila sigurna da ne sanja ono što joj se desilo.

Inače, reper je poznat po saradnji sa različitim pevačima širom sveta, a snimao je čak i sa jednom folk pevačicom iz Srbije - Ljupkom Stević.

On je nedavno patentirao naziv "Snoop Doggs" i objavio da želi da ga iskoristi za proizvodnju viršli u skorijoj budućnosti. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin