Poznati

Tom Henks prodaje svoju peglicu u dobrotvorne svrhe

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/03/2022

-

17:11

Tom Henks prodaje svoju peglicu u dobrotvorne svrhe
Tom Henks - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Holivudski veteran Tom Henks je na aukciji ponudio svoju "peglicu" iz 1974, a kako je objavljeno novac od prodaje doniraće za humanitarnu kampanju "Hidden Heroes". Trenutna ponuda je 57.000 dolara, što je verovatno više nego što je iko ikada platio za Fiat 126p, poljsku verziju nekada popularnog automobila.

Ovaj automobil, glumac je dobio od fanova iz Poljske pre nekoliko godina. Glumac je, boraveći u Budimpešti zbog snimanja, na društvenim mrežama više puta objavio fotografije na kojima pozira uz popularnu "peglicu", pa je Monika Jaskolska odlučila da mu sa svojim sugrađanima pokloni automobil koji se nekada i proizvodio u njihovom kraju. I tako je glumac kao rođendanski poklon dobio svoj restauriran primerak vozila iz 1974. Henks nije skrivao svoju sreću, čak je i donirao novac bolnici u kojoj je Jaskolska radila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

"Srećni kupac će dobiti auto s vozačkim rukavicama i servisnom knjižicom. Pun iznos od prodaje ići će za Fondaciju Elizabeth Dole i njenu kampanju Hidden Heroes, neprofitnu organizaciju kojom  predsedava Tom Hanks. Oraganizacija pruža resurse i podršku vojnim porodicama - supružnicima, roditeljima i drugim bliskim osobama koje se brinu za ranjene pripadnike vojske ili veterane kod kuće", glasi objava koju prenose mediji.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin