Poznati

Princ Hari i Megan Markl objavili novi portret ćerke Lilibet

Komentari

Autor: Guardian

07/06/2022

-

09:15

Princ Hari i Megan Markl objavili novi portret ćerke Lilibet
Princ Hari i Megan Markl - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Princ Hari i Megan Markl objavili su novu fotografiju svoje ćerke Lilibet, koja je nedavno proslavila rođendan.

Lilibet je rođena 4. juna prošle godine u Kaliforniji, a sada je prvi put upoznala svoju prabaku, kraljicu Elizabetu II po kojoj je i dobila ime.

Devojčica je prvi rođendan proslavila u Britaniji, a njeni roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, rekli su da su "dirnuti" količinom rođendanskih čestitki koje je Lilibet dobila.

 

 

U njenu čast ljudi su donirali više od 100.000 dolara humanitarnim organizacijama, na čemu su se Hari i Megan posebno zahvalili, piše Guardian.

Lilibet je fotografisala Misan Hariman, prijatelj vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji je takođe ovekovečio par kada su najavili prvu Meganinu trudnoću. Takođe je fotografisao i njihovo venčanje.

Oni su ovih dana boravili u Britaniji zbog proslave kraljičinog platinastog jubileja - sedamdeset godina vladavine, ali su se uglavnom krili od pogleda javnosti.

Par koji se odrekao većine titula, pridružio se ostalim članovima porodice na službi u Katedrali svetog Pavla u petak, ali nisu bili ni na balkonu Bakingemske palate, niti na događajima organizovanim u kraljičinu čast u nedelju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin