Poznati

Megan Markl prvi put od kontroverznog intervjua s Oprom pred televizijskim kamerama

Komentari

Autor: People

18/11/2021

-

16:05

Megan Markl prvi put od kontroverznog intervjua s Oprom pred televizijskim kamerama
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl prvi put je dala intervju u nekom televizijskom programu još od kontroverzne emisije sa Oprom Vinfri.

Nekadašnja glumica gostovala je u emisiji Elen Dedženeris, koja će biti emitovana u četvrtak, a najava epizode nagoveštava šta možemo da očekujemo.

Markl se u razgovoru sa voditeljkom prisetila kako je u isti studio dolazila tokom audicija za "Warner Bros." još u vreme dok se aktivno bavila glumom.

"Radnici obezbeđenja bi mi uvek rekli: 'Srećno! Nadamo se da ćeš je dobiti!' Tako da je dolazak danas bio prilično drugačiji", rekla je vojvotkinja.

Megan se takođe prisetila kako je tada vozila stari Ford Explorer Sport, koji je imao "svoj karakter". Pošto vrata sa vozačeve strane nisu mogla da se otključaju, imala je neobičan način da se domogne sedišta.

"Otvarala bih gepek i zatvarala ga iza sebe, a isto tako puzala preko sedišta da izađem", ispričala je vojvotkinja kroz smeh, prenosi People.

Ovo je prvi put da se Megan pojavi u dnevnoj tok-šou emisiji otkako se udala za princa Harija. Prošlog marta vojvoda i vojvotkinja od Saseksa gostovali su kod Opre Vinfri i izneli šokantne tvrdnje na račun britanske kraljevske porodice, nakon što su odstupili od svojih dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

Tanjug/ AP Photo/Seth Wenig

 

Megan i Elen sprijateljile su se pre nekoliko godina, kada su se slučajno srele u prihvatilištu za pse, dok se bivša glumica premišljala da li da udomi svog prvog ljubimca - Bogarta.

"Nisam je poznavala, ali Elen mi je rekla: 'Je li to tvoj pas?' Rekla sam joj: 'Ne', a ona mi je odgovorila: 'Moraš da uzmeš tog psa'", prisetila se Megan u jednom intervjuu, opisavši kako ju je Elen nagovorila da na kraju udomi Bogarta.

Elen, koja je komšinica kraljevskom bračnom paru, branila ih je nakon kritika zato što su putovali privatnim avionom. 

"Zamislite da vas kritikuju zbog svega što radite, kad sve što pokušavate da uradite je da učinite svet boljim", tvitovala je Dedženeris.

"Oni su divni. Najslađi su par i s obe noge na zemlji. Vidim da ih napadaju i to nije fer. Oni su tako saosećajni i rade tako mnogo toga dobrog za svet", navela je voditeljka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin