Poznati

Pet slavnih parova koji su ljubav sa filmskog platna preneli i u stvaran život

Komentari

Autor: Staša Rosić

29/07/2022

-

07:45

Pet slavnih parova koji su ljubav sa filmskog platna preneli i u stvaran život
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Nije lako biti profesionalac, ako se bavite glumom. Holivudske zvezde koje treba da snimaju ljubavne scene, prethodno obavezno prolaze takozvani "test hemije", kojim filmski stručnjaci procenjuju koliko uverljivo deluje njihova međusobna privlačnost.

Međutim, ta "hemija" u nekim slučajevima je bila toliko jaka, da su glumci uplovili u ljubavnu vezu i u stvarnom životu.

Takvih slučajeva je bilo mnogo, a mi ovog puta izdvajamo pet holivudskih ljubavi koje i danas straju.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Ljubavna priča koja traje dvadeset godina dobila je srećan epilog nedavnim venčanjem Bena Afleka i Dženifer Lopez.

Tanjug/AP/Joel C Ryan

 

Par se upoznao na snimanju filma "Gigli", koji nije uspeo da osvoji ni publiku ni kritičare, ali je zato svetu doneo "Benifer", popularnu kovanicu kojom su tabloidi nazivali mladi par.

Iako njihova veza u početku nije izdržala pritisak javnosti, ponovo su uplovili u zajednički život prošle godine, a pre nekoliko nedelja se i venčali.

"Bili su u pravu kad su rekli 'sve što vam je potrebno je ljubav'. Tako smo zahvalni što toga imamo u izobilju, novu predivnu porodicu od petoro neverovatne dece i život kakav nikada nismo imali i još više razloga za radost", napisala je Lopez o svom venčanju, dodavši da je "ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja i vredna je čekanja".

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali su se na snimanju filma "Green Lantern", koji važi za jedan od najgorih iz DC univerzuma.

Evan Agostini/Invision/AP

 

Iako je Rejnolds priznao da se kaje zbog uloge u tom filmu, ono što je usledilo u stvarnom životu, verovatno bi moglo daleko uspešnije da se ekranizuje.

Naime, glumac je za vreme snimanja tog filma bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk u vezi sa kolegom iz serije "Gossip Girl" Penom Bedžlijem. Međutim, godinau dana kasnije, među njima se rodila ljubav.

Par se venčao 2012. godine i danas važi za jedan od najskladnijih u Holivudu.

Ešton Kučer i Mila Kunis

Mila Kunis imala je samo 14 godina kada je upoznala Eštona Kučera na snimanju "Veselih sedamdesetih" gde su njih dvoje igrali Džeki i Kelsa, dvoje mladih u turbulentnoj vezi.

AP/Peter Barreras

 

Zapravo, Mila se prvi put poljubila upravo s Eštonom u ovoj seriji.

Ipak, kada se serija okončala 2006. svako je otišao svojim putem. Kučer se oženio glumicom Demi Mur, dok je Kunis devet godina bila u vezi sa zvezdom filma "Sam u kući" Mekolijem Kalkinom.

Mnogo godina kasnije, oni su se ponovo povezali na dodeli Zlatnih globusa 2012. i uplovili u vezu.

Nekoliko meseci nakon što je Kučer finalizovao razvod od Mur, zaprosio je svoju koleginicu iz "Veselih sedamdesetih".

Par se venčao 2015. i imaju dvoje dece.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs

Danijel Krejg i njegova koleginica Rejčel Vajs upoznali su se još na studijama, glume, ali se ljubav među njima rodila mnogo kasnije, kada su dobili uloge u filmu "Dream House" 2011. godine.

Jordan Strauss/Invision/AP

 

Uprkos tome što je glumica ranije bila rezervisana prema braku, venčali su se samo šest meseci kasnije na intimnoj ceremoniji u Njujorku.

"Nikad nisam mislila da ću se udati. To mi nije bio cilj. Upravo suprotno. Nisam mogla da se povežem sa romantičnim komedijama - a brak je bio cela poenta njih. Onda se samo dogodilo, srećom, u zrelijem trenutku", rekla je Vajs za Evening Standard.

Par ima dve ćerke.

Džejda Pinket Smit i Vil Smit

I dok većina poznatih drži svoje veze podalje od očiju javnosti, Džejda i Vil poslednjih godina dele mnoge detalje iz svog ljubavnog života.

Tanjug/AP/Jordan Strauss

 

Iako se oni nisu zajedno našli pred kamerama, upoznali su se na audiciji za seriju "Princ iz Bel Era" za ulogu Vilove devojke, ali Pinket Smit je na kraju nije dobila.

Ipak, u stvarnom životu uplovili su u vezu i venčali se nekoliko godina kasnije.

Oni važe za jedan od najdugovečnijih holivudskih parova. Zajedno su 25 godina i imaju dvoje dece.

Komentari (0)

Magazin