Poznati

Helen Miren o Lijamu Nisonu: Nije nam bilo suđeno, ali ga i danas volim

Komentari

Autor: AARP

25/11/2022

-

22:25

Helen Miren o Lijamu Nisonu: Nije nam bilo suđeno, ali ga i danas volim
Lijam Nison i Helen Miren - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Helen Miren se u novom intervjuu prisetila svoje ljubavi sa kolegom Lijamom Nisonom, od pre više od trideset godina.

U razgovoru za portal AARP, Miren je s nežnošću govorila o Nisonu, s kojim je bila u vezi četiri godine.

"Voleli smo se. Nismo bili suđeni jedno drugom na taj način, ali smo se mnogo voleli. I danas ga volim. On je tako neverovatan lik", rekla je glumica.

Nekadašnji partneri upoznali su se na snimanju filma "Ekskalibur" u kom je Miren igrala Morganu le Fej, a Nison Gavejna. Priča o kralju Arturu učinila je početak njihove veze još romantičnijim. 

"Zaljubio sam se u Helen Miren. O moj Bože, možete li da zamislite da jašete konja u sjajnom oklopu, mačujete se i slično, a zaljubljujete se u Helen Miren? Ne može bolje od toga", prisetio se glumac u svom intervjuu za emisiju "60 minuta".

profimedia

 

Živeli su zajedno u Londonu, a Miren je Nisonu pomogla da pronađe agenta. 

"Međutim, bilo mu je teško da bude u mojoj senci. Bila sam poznata, imala sam novac i stekla sam osećaj da je vreme da on natavi dalje", rekla je Miren za Njujork Tajms 1994. 

Nakon njihovog raskida, glumica je pronašla sadšnjeg muža Tejlora Hekforda, za kog se udala 1997. 

"Odlična stvar u tome kada nađete partnera kasnije u životu je da ga kao takvog i doživljavate. Prepoznate nivo partnerstva u toj vezi, koliko i ljubav i požudu i sve ostalo", rekla je oskarovka svojevremeno.

Nison je posle Miren bio u vezi sa Džulijom Roberts i Bruk Šilds, pre nego što će se venčati sa Natašom Ričardson 1994. Bili su u braku do njene smrti 2009. u skijaškoj nesreći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin