Poznati

Princ Hari: Voleo bih da vratim svog oca i brata, izdali su me jer su curile informacije protiv mene i Megan

Komentari

Autor: FoNet

02/01/2023

-

15:36

Princ Hari: Voleo bih da vratim svog oca i brata, izdali su me jer su curile informacije protiv mene i Megan
Princ Vilijam i princ Hari - Copyright Tanjug AP/Alkis Konstantinidis/Pool photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Voleo bih da vratim svog oca, voleo bih da mi se vrati brat, poručio je britanski princ Hari u intervjuu za televizije ITV i CBS uoči objavljivanja svoje knjige "Spare" (Rezervni), ali dodaje da nije pokazana "apsolutno nikakva spremnost za pomirenje".

"Želeo bih da mi se vrati otac. Želeo bih da mi se vrati brat", poručio je vojvoda od Saseksa U intervjuu za ITV.

Bakingemska palata odbila je da komentariše navode iz intervjua koji će televizije u celosti emitovati 8. januara, dva dana pre objavljivanje autobiografije, prenosi BBC. U razgovoru sa novinarom CBS Njuza Andersonom Kuperom u razgovoru koji su opisali kao "eksplozivan", princ Hari tvrdi da su ga izdali time što su "curele informacije i što su podmetane priče protiv njega i njegove supruge".

Takođe tvrdi i da "oni (palata) misle da je bolje da nas drže kao negativce" i da nisu pokazali ni trunku volje da se pomire.

Porodični moto je "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", ali to je samo moto. Oni će hraniti ili razgovarati s reporterom, bukvalno će dobiti informacije na kašičicu i napisati priču, a na dnu će reći da su kontaktirali Bakingemsku palatu za komentar. A, cela priča je komentarisanje Bakingemske palate, poručio je Hari.

"Kada nam se proteklih šest godina govori - ne možemo da damo izjavu da bismo vas zaštitili, al to radite za druge članove porodice, dolazi do tačke kada je ćutanje izdaja", smatra princ.

Emiter ITV objavio je da će u intervjuu princ Hari izneti detalje koji do sada nisu objavljeni, a tiču se okolnosti oko smrti njegove majke Dajane, princeze od Velsa. Razgovor je snimljen u Kaliforniji, gde živi porodica Saseks, dodajući da je princ Hari rekao da "želi porodicu, a ne instituciju".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin