Poznati

Rijanin veliki povratak posle šest godina pauze: Tokom spektakla u poluvremenu Superboula pevačica potvrdila srećnu vest

Komentari

Autor: CNN

13/02/2023

-

10:31

Rijanin veliki povratak posle šest godina pauze: Tokom spektakla u poluvremenu Superboula pevačica potvrdila srećnu vest
Rijanin veliki povratak posle šest godina pauze: Tokom spektakla u poluvremenu Superboula pevačica potvrdila srećnu vest - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pop zvezda Rijana oduševila je publiku tokom 13-minutnog muzičkog nastupa u poluvremenu Superboula, najvećeg sportskog događaja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pevačica, koja je napravila dužu pauzu u muzičkoj karijeri i sa partnerom ASAP Rokijem dobila prvo dete u maju prošle godine, sada je sa publikom preko svojih predstavnika podelila da je ponovo u drugom stanju.

Ona je izvela svoje poznate hitove u crvenom kostimu koji je za nju napravio Džonatan Anderson, kreativni direktor španskog brenda "Loewe" u pratnji mnogobrojnih plesača.

Nastup je otvorila pesmom "B**** Better Have My Money", a usledile su "Rude Boy", "Umbrella" i "Diamonds".

Ovo je Rijanin prvi muzički nastup u poslednjih šest godina, budući da se posvetila izgradnji svog modnog i kozmetičkog brenda, koji su je učinili milijarderkom.

Umetnica je ranije najavila da priprema eksperimentalni album i da od nje u budućnosti možemo očekivati "sasvim novi zvuk".

"Šta god da znate od Rijane, neće biti u onome što ćete čuti. Stvarno eksperimentišem zabavljam se i biće nešto sasvim drugačije", najavila je pevačica.

Ona je takođe snimila pesmu za novi nastavak "Crnog Pantera" pod nazivom "Lift Me Up", koja je u trci za Oskara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin