Poznati

Majka Ejmi Vajnhaus stala u odbranu bivšeg zeta: Znam da su se voleli, a zavisnost je pravi zlikovac u ovoj priči

Komentari

Autor: Independent

15/07/2021

-

07:24

Majka Ejmi Vajnhaus stala u odbranu bivšeg zeta: Znam da su se voleli, a zavisnost je pravi zlikovac u ovoj priči
Ejmi Vajnhaus i Blejk - Copyright AP/Kevork Djansezian

veličina teksta

Aa Aa

Majka tragično preminule pevačice Ejmi Vajnhaus stala je u odbranu bivšeg muža svoje ćerke Blejka Fildera Sivila u novom dokumentarcu uoči desetogodišnjice njene smrti.

Dženis Vajnhaus smatra da Filder Sivil nije doprineo smrti njene ćerke, koja je umrla od posledica trovanja alkoholom, prenosi Independent.

Filder Sivil i Vajnhaus bili su u braku dve godine - od 2007. do 2009. a mnogi su ga krivili za to što je slavnu pevačicu upoznao sa heroinom, što je i priznao u emisiji Džeremija Kajla.

"Kad je reč o Blejku, odlučila sam da nikad ne pričam loše ni o kome. Znam da ju je voleo i ne mislim da možete da sudite bilo čemu kada je reč o ljubavi. Ljubav govori za sebe. Verujem da je veza između Ejmi i Blejka bila intimna i istinita. Njihov brak je bio impulsivan, ali čist. Očigledno su imali komplikovan odnos, ali je ljubav bila u središtu svega", rekla je pevačicina majka.

Ona smatra da je nakon smrti njene ćerke ljudima bio potreban neko koga će smatrati odgovornim za ono što joj se desilo.

"Ona je sama odabrala svoj put. Napadali su nas razni trolovi i kružile su vrlo štetne špekulacije, koje su optuživale Miča (Ejmin otac) da samo želi novac svoje ćerke, da smo je mi ubili, da smo mogli da uradimo više. Sve je to potpuno pogrešno", kaže Dženis.

"Ali zavisnost je mentalna bolest i ona je pravi zlikovac u ovoj priči. Proučavala sam bolest zavisnosti i sada je razumem", rekla je ona.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin