Poznati

Džoni Dep dobio milion dolara odštete od Amber Herd: Sav novac daje u humanitarne svrhe

Komentari

Autor: Independent

15/06/2023

-

12:14

Džoni Dep dobio milion dolara odštete od Amber Herd: Sav novac daje u humanitarne svrhe
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Amber Herd isplatila je milion dolara bivšem mužu Džoniju Depu na ime nagodbe koju su postigli nakon prošlogodišnje presude u njegovu korist, a Dep je sada objavio da namerava da celokupan iznos uplati u dobrotvorne svrhe.

Nakon što je porota utvrdila da je Herd kriva za klevetu, zbog kolumne u "Washington Post"-u u kojoj je tvrdila da je bila žrtva nasilja u porodici tokom braka sa Depom, glumici je naloženo da plati odštetu u iznosu od preko deset miliona dolara. Međutim, advokati nekadašnjih supružnika napravili su sporazum prema kom će osiguravajuća kuća koja zastupa Herd plaća Depu samo milion dolara odštete, čime je slučaj konačno zatvoren.

Hollywood Reporter saznaje da je glumac odlučio da od tog iznosa uplati na račun pet različitih organizacija po 200.000 dolara.

Podsećamo, Herd i Dep su se razveli 2016. godine, a nakon što je glumica iznela optužbe da ju je bivši muž tukao, Dep je zbog toga postao "persona non grata" u Holivudu i izgubio brojne glumačke angažmane. On je u poslednjih šest godina proveo mnogo vremena na sudovima s obe strane Atlantika u pokušajima da dokaže svoju nevinost.

Sud u Londonu presudio je korist Herd, ali je porota u Virdžiniji stala na Depovu stranu. Glumica se žalila protiv te presude i postalo je gotovo izvesno da je spremna da pokrene još jedan postupak na sudu, pre nego što su njeni i Depovi advokati uspeli da postignu sporazum.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin