Život

Princ Hari se vratio u London, iznenada se pojavio na humanitarnoj akciji

Komentari

Autor: Tanjug

30/06/2021

-

23:53

Princ Hari se vratio u London, iznenada se pojavio na humanitarnoj akciji
Princ Hari se vratio u London, iznenada se pojavio na humanitarnoj akciji - Copyright Tanjug AP/Antony Thompson

veličina teksta

Aa Aa

Britanski princ Hari danas se iznenada pojavio u javnosti na dobrotvornoj akciji u Londonu kako bi se sastao s teško bolesnom decom.


Vojvoda od Saseksa vratio se u Veliku Britaniju i trebalo bi da se pridruži svom bratu, princu Vilijamu, kako bi u četvrtak otkrili statuu u čast njihove pokojne majke, princeze Dajane, na dan obeležavanja 60. godina od njenog rođenja, prenosi AP.

Danas je Hari posetio Kraljevsku botaničku baštu u zapadnom Londonu na svečanoj dodeli uručivanja nagrada u humanitarnoj organizaciji "Velčajld" čiji je pokrovitelj.

Tanjug AP/Antony Thompson

 

U izjavi koju je objavio "Velčajld", Hari je naglasio da ova humanitarna organizacija ima posebno mesto u njegovom srcu i da se sada kao roditelj dvoje dece oseća još više povezanim i bolje razume izazove kroz koje prolaze porodice koje ona podržava.

Hari i njegova supruga Megan povukli su se sa kraljevskih dužnosti prošle godine i sada žive u Kaliforniji sa svojom decom, a poslednji put on je posetio Britaniju u aprilu zbog sahrane svog dede, princa Filipa.

Preporuka za vas

Ćerka princa Harija i Megan Markl je rođenjem ušla u istoriju, jednog dana mogla bi da bude predsednica SAD

Komentari (0)

Magazin