Poznati

Princ Hari gost iznenađenja na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu

Komentari

Autor: Tanjug

09/02/2024

-

12:44

Princ Hari gost iznenađenja na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu
Princ Hari gost iznenađenja na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu - Copyright Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

veličina teksta

Aa Aa

Britanski princ Hari iznenada se pojavio na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu gde je američkom ragbisti Kameronu Hejvordu uručio nagradu za ličnost godine, a svega nekoliko dana posle posete svom ocu, britanskom kralju Čarlsu III.

Prilikom uručivanja NFL nagrade za ličnost godine, koja se dodeljuje igraču koji je postigao rezultate na terenu i van njega i pozitivno uticao na svoju zajednicu, Hari se našalio da su Sjedinjene Američke Države "ukrale" ragbi od Britanaca i učinili ga svojim sportom.

"Umesto da dodajete unazad, samo prenosite napred", rekao je Hari u prvom pojavljivanju nakon posete ocu u Londonu.

Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Princ Hari i Kameron Hejvord

Sastanak oca i sina u Klarens Hausu, gde se kralj oporavlja posle lečenja, u utorak trajao je oko 45 minuta, a tokom svog puta u London, Hari se nije video sa princem Vilijamom, niti je posetio Kejt Midlton koja se oporavlja od nedavne operacije.

Odnos između kraljevske braće narušen je nekoliko godina unazad, otkada se Hari odrekao kraljevskih dužnosti i odlučio da se sa svojojm suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece preseli u SAD 2020. godine.

Otkako su se preselili u SAD, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kritikovali su kraljevsku porodicu u televizijskim intervjuima, ali i u Harijevoj knjizi "Rezerva", koja je objavljena prošle godine.

Više o razdoru unutar britanske kraljevske porodice možete pročitati u odvojenom tekstu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin