Poznati

Džejms Franko svedok u tužbi Džonija Depa protiv Amber Herd

Komentari

Autor: news.com.au

27/12/2021

-

23:11

Džejms Franko svedok u tužbi Džonija Depa protiv Amber Herd
Džejms Franko svedok u tužbi Džonija Depa protiv Amber Herd - Copyright EPA/MIKE NELSON/AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Džejms Franko biće ispitan kao svedok u dugom sudskom procesu bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd, prenosi australijski News.

Glumac koji je nedavno priznao da je spavao sa učenicama svoje škole glume, biće svedok u slučaju koji je Dep pokrenuo protiv svoje bivše žene zbog otvorenog pisma koje je 2018. napisala za Washington Post, a u kom je napisala da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Iako nije pomenula ime bivšeg muža, moglo se jasno pročitati između redova da je njega smatrala svojim zlostavljačem, što Dep negira.

Inače, Džejms Franko snimljen je sigurnosnim kamerama u maju 2016. dok je ulazio u lift sa Amber Herd, samo 24 časa nakon što su se ona i Dep posvađali, kada joj je bivši muž navodno napravio modricu na oku.

AP/Jordan Strauss

 

Džonijev pravni tim želi da ispita Franka kako bi proverili da li je Herd s njim razgovarala o tom sukobu i da  li je video povrede na njenom licu.

U tužbi Dep navodi: "Žestoko sam poricao optužbe gospođice Herd još od prvog puta kada ih je izrekla u maju 2016. i od suda tražila da naloži privremenu zabranu prilaska sa naslikanim modricama koje prema svedocima i snimcima sa bezbednosnih kamera nije imala nijednog dana pre toga. Nastaviću da ih poričem do kraja svog života. Nikada nisam zlostavljao gospođicu Herd niti bilo koju drugu ženu".

Dep je takođe rekao da je njegov cilj da ovom tužbom "ne samo očisti svoje ime i obnovi reputaciju", nego i da pokuša da pruži istinu "stvarnim žrtvama nasilja" koje je Herd "iznova i iznova lagala, pretvarajući se da je njihov predstavnik". 

Iz pravnog tima Amber Herd rekli su da je Franko u tom periodu živeo u istoj zgradi kao i bivši supružnici i da se slučajno s njom našao u liftu, ali glumica lično nije komentarisala ove navode.

Amber novog ljubimca nazvala po australijskom političaru

U međuvremenu, glumica je na društvenim mrežama podigla buru objavivši da je svom novom psu dala ime po zameniku premijera Australije Barnabiju Džojsu, koji je pre šest godina pretio da će vlasti te zemlje uspavati njena dva psa Pistola i Bua.

Herd je bila u središtu skandala 2015. kada su ona i bivši muž Džoni Dep ušli u Australiju sa svojim psima kršeći pravilo te zemlje o strogom karantinu za životinje.

Džojs, koji je tada bio ministar poljoprivrede, javno je izrazio svoje zgražavanje nad postupkom para i izjavio da ih, ukoliko se odmah ne vrate u Sjedinjene Američke Države, "treba uspavati".

Političar je za The Australian reagovao na vest o tome da se jedan od pasa Amber Herd zove po njemu.

"Osećam postignuće što sam joj još u glavi, dugo nakon što sam zaboravio na njih", rekao je Džojs.

"Očigledno, sad se bolje kotiram od Džonija Depa", dodao je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin