Poznati

Princ Hari i Megan Markl već najavili novi projekat: Na Netfliks stiže još jedna serija poznatog para

Komentari

Autor: People

20/12/2022

-

23:20

Princ Hari i Megan Markl već najavili novi projekat: Na Netfliks stiže još jedna serija poznatog para
Princ Hari i Megan Markl već najavili novi projekat: Na Netfliks stiže još jedna serija poznatog para - Copyright Tanjug/AP/Rolf Vennenbernd

veličina teksta

Aa Aa

Samo nekoliko dana nakon što je svetu predstavljena njihov bombastični dokumentarac "Hari i Megan", vojvoda i vojvotkinja od Saseksa najavili su novi projekat, koji je takođe nastao u saradnji sa Netfliksom.

Naime, princ Hari i njegova supruga su izvršni producenti dokumentarne serije "Live to Lead", koja će na popularnom striming servisu premijerno biti prikazana 31. decembra.

Već je objavljen i trejler za ovu seriju u kom princ Hari kaže: "Ovo je inspirisano Nelsonom Mandelom, koji je jednom rekao: 'Ono što je važno u životu nije puka činjenica da smo živeli'".

Megan se zatim nadovezuje: ​​"Ono što smo napravili u životima drugih će odrediti značaj života koji vodimo".

Serija se bavi načinom razmišljanja velikih lidera i aktivista i deli njihove "poruke hrabrosti, saosećanja, poniznosti i nade". 

U njoj su intervjui sa pokojnom članicom Vrhovnog suda SAD Rut Bejder Ginzburg, ekološkom aktivistkinjom Gretom Tunberg, advokatom i aktivistom za socijalnu pravdu Brajanom Stivensonom, premijerkom Novog Zelanda Džasindom Ardern, kapitenom nacionalnog ragbi tima Južnoafričke Republike i aktivistom Sijom Kolisi, feministkinjom Glorijom Stajnem i borcem protiv aparthejda i bivšim sudijom Ustavnog suda Južnoafričke Republike Albijem Saksom.

"Reč je o ljudima koji su doneli hrabre izbore da se bore za promene i da postanu lideri i daju inspiraciju nama ostalima da živimo i sami budemo lideri", ističu u trejleru princ Hari i Megan Markl.

Megan i Hari su potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom u septembru 2020. U to vreme, Njujork tajms je izvestio da će njihova produkcijska kuća "Archewell Productions", isključivo kreirati dokumentarne filmove, dokumentarne serije, igrane filmove i programe za decu na najvećoj striming platformi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin