Poznati

Autor serije "Suits" tvrdi da se britanska kraljevska porodica mešala u scenario epizoda u kojima je igrala Megan Markl

Komentari

Autor: Tanjug

31/08/2023

-

10:51

Autor serije "Suits" tvrdi da se britanska kraljevska porodica mešala u scenario epizoda u kojima je igrala Megan Markl
Autor serije "Suits" tvrdi da se britanska kraljevska porodica mešala u scenario epizoda u kojima je igrala Megan Markl - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Autor američke serije "Dva lica pravde" (Suits) Aron Korš rekao je da se britanska kraljevska porodica povremeno mešala u delove scenarija popularne serije u kojima je glumila vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

Korš je rekao za "Holivud reporter" da je Megan, koja je glumila pripravnicu i kasnije advokaticu Rejčel Zejn, navodno bilo zabranjeno da izgovori reč "glupost" (poppycock), kao što je to bilo predviđeno u scenariju jer je kraljevska porodica smatrala da bi mogla da bude pogrešno protumačena kao psovka.

Korš je istakao da zbog intervencija kraljevske porodice u nekoliko mahova ekipa nije mogla da napravi ono što je zamislila u vezi sa likom koji je glumila Megan, što je, kako je naveo, "bilo pomalo frustrirajuće".

Korš je rekao da ne zna na koji način je kraljevska porodica došla do scenarija serije.

Megan je nastavila da glumi u seriji "Suits" nakon susreta sa princom Harijem 2016. godine, ali je 2017, nakon sedam sezona, odlučila da se povuče.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin