Poznati

Idris Elba ponovo u pregovorima da postane novi Džejms Bond?

Komentari

Autor: The Sun / Euronews Srbija

14/06/2022

-

10:37

Idris Elba ponovo u pregovorima da postane novi Džejms Bond?
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Idris Elba navodno je ponovo u pregovorima za glavnu ulogu u sledećem nastavku filmova o Džejmsu Bondu, nakon što su producenti ispitivanjem tržišta utvrdili da mu je publika najviše naklonjena. 

Producentkinja franšize Barbara Brokoli ranije je potvrdila je da je glumac "deo razgovora" o tome da postane novi agent 007.

Elba je tvrdio da je "prestar" da igra špijuna, ali britanski tabloid The Sun objavio je danas informacije o tome da je glumac ponovo u pregovorima. 

Neimenovani izvor rekao je da se glumac visoko kotirao među raznolikom grupom ljubitelja filma pozvanih da učestvuju u istraživanju.

Slavni glumac ranije se u izjavi za Euronews Srbija osvrnuo na spekulacije o tome da bi mogao da odmeni Danijela Krejga.

Na našu konstataciju da u Srbiji ima jaku bazu fanova i da bi mnogi voleli da ga vide u kultnoj franšizi, glumac se nasmejao. 

"Volela bi i moja majka, koja mi s vremena na vreme kaže da ne klonem duhom ako ne budem izabran (smeh). Nada u njoj za tu ulogu nikad neće umreti. Da se ne lažemo, ja najverovatnije neću biti Bond, iako bih jako voleo. Lepo je čuti da imam toliku podršku u Srbiji", rekao je Elba. 

Profimedia

 

Ovaj glumac neverovatno jake harizme uspeo je da poslednjih godina glumi u najvažnijim franšizama poput "Fast and Furious", "Suicide Squad" i "Avengers". Kaže da ga ova i prethodna godina prosto odusevljavaju kad je reč o odabiru uloga. 

"Ovo sto mi se u poslednje vreme dešava, to je ono što sam uvek želeo. Različite uloge, drugačiji tipovi karaktera likova. To je san svakog glumca. Od blokbastera do gotovo umetničkog filma. Na kraju sam završio i u jednom animiranom filmu za decu. Ono sto mi je najvažnije je da se nešto dešava, da smo se opet svi pokrenuli posle pandemije i da ljudi ponovo pune bioskope. Kao ovde u Kanu. Zbog svega toga jako sam srećan čovek", zaključio je Idris Elba za Euronews Srbije. 

Franšiza koja postoji šezdeset godina prolazila je kroz brojne transformacije. Ipak, ma koliko značajna bila sva prethodna ostvarenja, tek za vreme Krejgovog "mandata" Bond je počeo da doživljava značajnije promene, koje obećavaju da će franšiza opstati i kada glavna uloga bude poverena nekom drugom.

Već se šuškalo da bi to mogli da budu Ričard Maden, Tom Hardi i Rege-Žan Pejdž, pa čak i Lašana Linč, kao prvi ženski Bond.

Barbara Brokoli je u izjavi za Variety prošle godine rekla da će im biti potrebno mnogo vremena da pronađu adekvatnog glumca za tu ulogu.

"To je velika odluka. Nije samo pitanje dodeljivanja uloge. Reč je o potpunom preispitivanju puta kojim idemo", rekla je producentkinja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin